Міжміські автобуси на Кіровоградщині оснастять навігаторами

Дніпропетровська фірма перемогла у конкурсі на облаштування міжміського громадського транспорту в області пристроями навігації.

Пропозиції щодо участі у конкурсі на облаштування міжміського громадського транспорту в області пристроями навігації подали 4 компанії – ТОВ “Українські мобільні технології” ( Кривий Ріг), ПП “КІТ-сервіс” (Дніпропетровськ), ПП “Візор-21” (Луцьк) та ПП “Автоімідж” (Житомир). Після розгляду членами комітету наданих заяв, виявилося, що документи Луцької компанії не відповідають вимогам конкурсу, інші учасники були допущені до презентації своїх проектів.

Конкурсний комітет визначив переможцем Підприємство “КІТ-сервіс”. Компанія займається диспетчеризацією і контролем міського транспорту в Дніпропетровську.

Найближчим часом планується заключити договір між ПП “КІТ-сервіс”, Автовокзалом №1 та кіровоградськими перевізниками, які здійснюють перевезення в обласному центрі. За умовами договору, дніпропетровська компанія має обладнати диспетчерський центр на автовокзалі та створити усі умови для його працівників.

За матеріалами сайту КОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар