Поплавський і Москаленко фігурують у ТОПі найскандальніших оборудок 2013 року

Михайло Поплавський та фірма «Інтерресурси» фігурують в ТОПі найскандальніших закупівель 2013 року за версією видання «Тиждень-ua».

Міністерство культури України 1 квітня уклало угоду з міжнародним благодійним фондом «Обдаровані діти України» на проведення дитячого конкурсу «Крок до зірок». Вартість угоди склала 3,75 млн грн.

Торги провели за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки авторські права на телепроект належать благодійному фонду з 2006 року.

Директором та засновником БФ «Обдаровані діти України» є ректор Київського національного університету культури й мистецтв Михайло Поплавський.

***

Криворізький міськвиконком Дніпропетровської області у липні уклав угоду з ТДВ «Інтерресурси» на придбання меблів на 135 тис. грн. Зокрема закупили трибуну за 13 987 грн. та президію за 45 239 грн. Президія та трибуна каштанового кольору мають бути виготовлені із цільного масиву дуба та шпонованого МДФ.

Засновниками ТДВ «Інтерресурси» є Кирило Москаленко та його батько Микола Москаленко, колишній голова міськвиконкому Кіровограда (1986-1989 рр).

Міським головою Кривого Рогу є Юрій Вілкул – батько віце-прем’єр-мінстра Олександра Вілкула.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар