На місці загибелі олександрійських вертольотчиків встановили пам’ятний знак

25 грудня виповнився рік з дня трагедії, пов’язаної з катастрофою вертольота в Олександрії. З цього приводу 24-25 грудня у військовій частині 2269 відбулася низка траурних заходів.

Так, 24 грудня на місці загибелі екіпажу відбулося відкриття пам’ятного знаку. Меморіал розташований в поле на виїзді з міста по трасі на Дніпропетровськ.

Цього ж дня в олександрійському Покровському соборі була відслужена панахида.

Військовослужбовці провідали могили загиблих Кошеля і Олейникова, похованих на центральному кладовищі Олександрії. Командуючий склад виїжджав на могилу Курінного в Кіровоград . Після чого був влаштований поминальний обід.

25 грудня в частині відбувся мітинг-реквієм , і відбувся ще один поминальний обід. Командири частини виїжджали в Кіровоград на могилу Ігітяна.

Нагадаємо, 25 грудня 2012 року близько четвертої години дня в Олександрії розбився військовий вертоліт Мі-8МТ, що належав внутрішнім військам МВС України. На його борту знаходилися п’ятеро людей – військовослужбовці в/ч 2269 підполковник В’ячеслав Павлюк, капітан Олег Кошель, лейтенант Рубен Ігітян, капітан Дмитро Курінний та прапорщик Віталій Олейніков. Усі загинули.

За матеріалами «Правдоруба»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар