Куди піти на вихідні у Кіровограді (16-17 січня)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вистави та майстер-класи – куди піти у вихідні в Кіровограді 16-17 січня.

Музично-драматичний театр ім. Марка Кропивницького

16 січня о 16.00комедія на 2 дії “Кайдашева сім’я”

У цій виставі сміх лунає крізь сльози й навпаки. Комічні та драматичні ситуації, у які потрапляють персонажі, взяті із самого життя.

Водночас прочитується й справжній гімн українському світові з його неповторною природою, веселою, життєрадісною, поетичною душею людей, мелодійною, багатющою мовою, неповторною у своїй красі піснею.

17 січня о 16.00 – вистава на 2 дії “Наймичка”

Що чекає на героїв п’єси: драматична інтрига, складний збіг обставин, трагічна загибель, потрясіння від самогубства  і врешті сповідь – самовикриття. Так глибоко драматично завершується історія і скривдженої, і кривдника.

Кіровоградців учитимуть вишивати бісером

бісер творчістьУ неділю, 17 січня, після Різдвяних канікул поновлює свою роботу студія творчого настрою «фАРТ». Цього разу любителям творчості буде запропонований майстер-клас з вишивання бісером. На сьогодні такий вид вишивки користується неабияким попитом у поціновувачів. Ікони, натюрморти, абстракції, пейзажі тощо – тематика вишивок є безмежною. Навчитися може кожен.

Майстер-клас проводить майстриня Валентина Дробишевська. Набір матеріалів для роботи доступний кожному: власне бісер кількох кольорів (чеський, №10), схема або канва, голка для вишивки бісером, котушка з міцними нитками та ножиці.

Час та місце проведення –  Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва, вул. Декабристів 6/15, телефон для довідок: 22-66-01.  З 12.00 до 15.00. Участь у майстер-класі є безкоштовною.

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує мешканців і гостей міста цікаво і корисно провести час у вихідні –  разом з дітьми переглянути виставу «Мийдодір» Ю.Чеповецького, яка відбудеться 17 січня

о 12.00 годині.

Рекомендований вік для перегляду – від 5 років.

Після вистави для дітей проводиться ігрова програма з врученням дарунків і солодощів.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94

Сайт:  www.puppets.kr.ua

mail: puppet-kr@i.ua

Кіроовградський обласний художній музей

16 січня об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» будепроведено майстер-клас з виготовлення новорічних іграшок із солоного тіста.

Проводить: Костенко Тетяна – науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар