У Кіровограді визначили кращих легкоатлетів області

Сьогодні обласне відділення Національного олімпійського комітету України та обласна універсальна наукова бібліотека імені Д. Чижевського зібрали кращих спортсменів-легкоатлетів та тренерів Кіровоградщини, аби відзначити їхні досягнення за 2013 рік.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, окрім номінацій «Кращий легкоатлет 2013 року», «Кращий тренер 2013 року», були відзначені ветерани легкої атлетики, спортивні журналісти і оглядачі.

Кращими спортсменами нинішнього року визнано: у номінації «Дорослі» — Дениса Тесленка (МС, ІІ місце Чемпіонату України з бігу на 400м з бар’єрами), Марію Опрю (МС,VI місце Чемпіонату України з бігу на 400м з бар’єрами) та Вікторію Маруценко (КМС, VI місце Чемпіонату України з бігу на 3000 м з перешкодами); у номінації «Молодь» — Олександра Шелеста (МС, І місце Чемпіонату України серед молоді з бігу на 1500м) та Дмитра Капінуса (КМС, І місце Чемпіонату України з напівмарафону).

Сертифікати переможців у категорії юніори отримали Тетяна Мельник (КМС, І місце Чемпіонату України серед юніорів), Анатолій Бондаренко (І розряд, І місце Чемпіонату України з напівмарафону) та Юлія Фірсова (КМС, 5 місце Чемпіонату України серед юніорів).

Серед юнаків кращими стали Артем Таран (І розряд, І місце Чемпіонату України серед юнаків з бігу на 1500м), Яна Качур (КМС, І місце Чемпіонату України серед юнаків з бігу на 400м, 200м) та Ілона Заіка (І розряд, ІІІ місце Чемпіонату України серед юнаків з бігу на 2000м з перешкодами).

Кращими тренерами за підсумками змагань 2013 року визнано Геннадія Здітовецького, Володимира Абраменка та Вадима Приймака.

Краще суддівство у змаганнях 2013 року забезпечили Вячеслав Нищеменко, Володимир Політовський, Тетяна Соломко, Павло Вікторович Армашов, Олег Соколовський, Наталя Абраменко, Олена Тесленко.

Не оминули увагою благодійників і меценатів, які повсякчас підтримують спортсменів Кіровоградщини.

Зокрема, подяку від Федерації легкої атлетики Кіровоградщини отримав Максим Березкін, президент ТОВ «Футбольний клуб «Зірка».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар