Фільм кіровоградських аматорів у Росії визнали «золотим»

Фільм студії «Енергія» Кіровоградського національного технічного університету «Малюнок на віконному склі» отримав головну нагороду в номінації «Золотий художній фільм» відкритого молодіжного видеофестивалю «Золота касета», який проходив у Волгограді.

Як повідомляє news.vdv-s.ru, журі молодіжного телевізійного фестивалю творчості переглянуло понад 120 робіт.

У Волгоградському державному університеті нагородили переможців відкритого молодіжного видеофестиваля «Золота касета». Він проходить вже втретє.

«Цього року оргкомітет приймав заявки в десяти номінаціях: «Золотий художній фільм», «Золотий документальний фільм», «Золоте промо», «Золота тема», «Золотий репортаж», «Золоте технічне виконання», «Золотий сценарій», «Золота соціальна реклама», «Золоте інтерв’ю», «Золотий кліп». Переможців в одинадцятій номінації – «Мені подобається» – глядачі обирали прямо на закритті», – розповіли в медіацентрі університету.

За звання кращих сценаристів, операторів, монтажерів і ведучих боролися представники не тільки Волгограда, але й інших міст Росії та України. Всього на поштову скриньку фестивалю надійшло понад 120 робіт, кожну з яких оцінило компетентне і досвідчене журі.

Головну нагороду фестивалю у номінації «Золотий художній фільм» отримала відеостудія «Енергія» Кіровоградського національного технічного університету (Україна). Борис Кришкін і Олександр Донцов представили волгоградському глядачеві «Малюнок на віконному склі».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар