На Кіровоградщині міліція вилучила більше 3 кг “лівої” піротехніки

На Кіровоградщині працівники міліції вилучили з незаконного обігу більше трьох кілограмів піротехніки.
Про це Першій електронній повідомили в СГЗ УМВС області.

У Маловисківському районі працівники міліції виявили факт продажу піротехніки 29-річним місцевим жителем без відповідної ліцензії МВС України. У приватного підприємця правоохоронці вилучили 22 піротехнічні вироби загальною вагою 3,5 кілограми.

Чоловіка притягнули до відповідальності за ч. 1 ст. 195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів).

Крім того, працівники міліції виявили факт використання побутових піротехнічних виробів другого і третього класу небезпеки особами молодшими за 18 років.

В одному з сіл Долинського району 8-річна дівчинка на вулиці використовувала знайдений нею піротехнічний виріб другого класу небезпеки. За невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей, стосовно 29-річної матері порушниці складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 КУпАП.

Всього протягом минулого тижня правоохоронці перевірили п’ять суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва і торгівлі піротехнічними засобами, а також більше 200 ринків та інших місць можливої реалізації населенню піротехнічної продукції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар