У кіровоградському ліцеї обрали переможців «Міс та Містер Юніор»

У кіровоградському природничо-математичному ліцеї №25 провели конкурс “Міс та Містер Юніор”.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі ПриватБанку.

За перемогу змагалися 6 претендентів – 3 хлопчика та 3 дівчинки. Кожен учасник та група його підтримки готувалися до заходу зазадалегідь. Слід було не тільки продумати дефіле, презентацію і бути обізнаним у фінансовій та банківській справах, але й показати свої таланти. Всі конкурсанти справилися з завданнями на відмінно.

Переможцями конкурсу, відповідно міс та містером Юніор, стали – Адамов Микита та Барабаш Анастасія, учні 6-Б класу природничо-математичного ліцею №25.

Конкурс відбувся за підтримки ЮніорБанку ПриватБанку.

“Дуже приємно, що учасники конкурсу досить грунтовно та змістовно підійшли до поставлених завдань, – розповідає Наталія Кірєєва, керівник направлення Кредитні картки Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, голова жюрі конкурсу. – Жюрі та присутніх вразили не тільки яскравіть та артистизм всіх представлених номерів, але й чудове володіння азами фінансових знань. Крім того, кожен конкурсант отримав почесні бали від ПриватБанку за кількість оформлених карт Юніорів їх класом, який і став для кожного командною підтримкою”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар