Куди піти на передноворічні вихідні у Кіровограді (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти на вихідні у Кіровограді 19-20 грудня

Площа Героїв Майдану

На день Святого Миколая, 19 грудня, о 16.00 на площі Героїв Майдану відкриють новорічну ялинку, яка простоїть там до 14 січня.

У програмі відкриття:

О 16.15 на площі Героїв Майдану розпочнеться святковий концерт.

О 16.30 на площі біля Кіровоградської міської ради розпочнеться акція “Прикрась ялинку” (учні кіровоградських шкіл прикрашатимуть живі дерева біля міськради).

О 17.00 міський голова Андрій Райкович, голова ОДА  Сергій Кузьменко разом з Дідом Морозом та Снігуркою запалять вогні на новорічній ялинці.

Кіровоградська обласна філармонія

19 грудня о 19:00 у залі обласної філармонії відбудеться концерт Національного заслуженого академічного хору України ім. Г. Верьовки.

Початок о 19.00. Живий звук.

Вартість квитка: від 50 до 150 грн. Довідки за телефонами: 24-12-03, 24-12-06

hor Ver

Академічний театр ляльок

20 грудня, 12:00

Кіровоградський академічний театр ляльок запрошує 20-го грудня на прем’єру вистави для дітей “Пригоди маленького автомобільчика”. Це Сучасна повчальна казка про маленького автомобільчика на ім’я Жужик, який, знехтувавши настановами мудрої Тумби і турботливого Ліхтаря щодо правил дорожнього руху, сам потрапив у неприємну аварію і ледь не втратив на перегонах кращого друга.Зрозумівши важливість уваги на дорозі і дотримання правил безпеки, друзі разом ретельно повторюють усі правила.

Ю.Тітаров (відкритий план). Для дітей віком 4+. Початок вистави о 12.00

Кіровоградський обласний театр ім. М. Кропивницького

Романтична балада “Назад Стодоля”

19 грудня, 16:00

П’єса «Назар Стодоля» Т. Г. Шевченка, на відміну від більшості його творів, не має протестного характеру.

Щедрий різдвяний стіл, вечорниці, кобзарська творчість,  Запорізька Січ, реєстрове козацтво – це  елементи, які втілюють ідею раю Тараса Шевченка на Землі.

Розроблено всі головні етнографічні-побутові обряди, які супроводжували життя в Україні гетьманської доби  XVII  століття.

Комедія “Кайдашева сім’я”

20 грудня, 16:00

За останні півтора століття суспільство зазнало величезних змін і зламів, а душа окремо взятого українця так і залишається «непорочною». І Кайдашихи продовжують зі своїми невістками сімейні війни і нині чи не в кожній квартирі. А «війни» між ними точаться, на жаль, з використанням найновіших засобів масового морального та матеріального знищення, які й не снилися Кайдашам в епоху боротьби за межу, за персональну грушу… і ділять уже не грушу, а квартири, будинки, дачі, кімнати, дітей. А то просто віддаючи на згубу, на поталу зірваним з ланцюгом нервам і найгіршим вадам людини у всі століття, у всі епохи, що завжди принижує людей, примушують їх ділити свої території, маєтки, кімнати, розводить за високі паркани друзів і братів.

У цій виставі сміх лунає крізь сльози й навпаки. Комічні та драматичні ситуації, у які потрапляють персонажі, взяті із самого життя.

Водночас прочитується й справжній гімн українському світові з його неповторною природою, веселою, життєрадісною, поетичною душею людей, мелодійною, багатющою мовою, неповторною у своїй красі піснею.

Тайм-клуб “Берлога”

19 грудня, 14:45

19 грудня о 14:45 у “Берлозі” буде проводитись благодійна акція  для вихованців дитячого будинку “Наш дім”, приурочена до Дня Святого Миколая.

“Ми не в силах повернути дітям батьків, але спільно, з допомогою всіх нас, можемо здійснити інші дитячі мрії”, – говорять організатори акції.

Метою акції є приготування подарунків дітям-сиротам, які проживають в інтернатах та дитячих будинках Кіровограда та області до Дня Святого Миколая, а також забезпечити їх речами першої необхідності.

Всі вилучені кошти, та подарунки від партнерів будуть передані в дитячий будинок.

Для глядачів виступатиме: Sunday Joy, Nesen Amor, Анна Єрьоміна, хор музичної школи ім.Ю.Мейтуса, а також імідж-центр “Ольга”.

Вхід вільний.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар