У Кіровограді презентують «Погляд-2015» (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У п’ятницю, 18 грудня, о 16.00 в Кіровоградській обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського Національна спілка  фотохудожників України презентує фотовиставку «Погляд-2015». На виставці буде представлено роботи 75 художників з усієї України, серед яких 23 фотохудожника з Кіровоградщини.

Організаторами ХІХ Всеукраїнська художня фотовиставка «Погляд-2015» є Кіровоградська обласна організація Національної спілки фотохудожників України та фотоклуб «Колаж».

Метою фотовиставки є популяризація творчості фотохудожників та їхніх творів, сприяння професійному й творчому зростанню її учасників. Тема «Погляду-2015» — вільна, що дає змогу кожному авторові представити свої найкращі фотороботи. У фотовиставці беруть участь професіонали та фотоаматори, які виявили бажання стати її учасниками.

В експозиції представлено 100 фоторобіт 79 авторів з Кіровограда й інших міст, селищ та інших населених пунктів нашої області й України. Зокрема, з Києва, Дніпропетровська, Хмельницького, Львова, Вінниці, Запоріжжя, Херсона, Дніпродзержинська, Тисмениці, Хмельницького, Одеси, Луцька, Чернівців, Ужгорода, Краматорська, Рівного, Донецька, Харкова, Севастополя.

Відбір робіт на фотовиставку проводила художня рада, до якої входять:
– Володимир Дубас (м. Львів, Україна) — голова художньої ради;
– Борис Бухман (м. Одеса, Україна) — член художньої ради;
– Тетяна Москаленко (м. Севастополь, Україна) — член художньої ради.

Фотовиставка цікава тим, що це не конкурс, що ніхто не визначає, хто є найкращим. Автори, чиї роботи потрапили до виставкової експозиції, отримають при дотриманні умов участі в ній диплом учасника виставки або диплом учасника і каталог фоторобіт.

Приємним подарунком для всіх гостей на презентації фотовиставки стане виступ гурту «Анатомія стихій» під керівництвом Володимира Любача (м. Кіровоград), що надав свою музику для слайд-фільму фотовиставки «Погляд-2015», який буде показано на відкритті.іфф

Поширити:

Залишити коментар:

коментар