У Кіровограді збирають новорічні подарунки для дітей-сиріт (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Спільнота Наш Кировоград при підтримці кіровоградських воїнів АТО та Фундації Регіональних Ініціатив | Кіровоград організовують благодійну акцію «Добрим справам – бути». Акція триває з 10 до 30 грудня.

“Незабаром настає найулюбленіше свято усього людства “Новий рік”, всі ми його чекаємо, але найбільше його чекає малеча. Але так склалося життя, що не всіх дітей гріє батьківске тепло, та не всі діти можуть провести це свято в затишному сімейному колі. Акція полягає в зборі дитячих речей, іграшок, одягу та інших речей котрі можуть бути корисні маленьким дітям. Безумовно, всі мають вдома якісь непотрібні дитячі речі, а для когось вони можуть стати корисними або навіть подарунком. Всі речі будуть передані в “Кіровоградський дім дитини”, який знаходиться на вул. Глінки 46″, – повідомляють організатори.

Особливо там не вистачає памперсів та засобів дитячої гігієни. Всі небайдужі можуть також переказати кошти на рахунок:

Савчук Валентин 5168 7556 1812 4982

З усіх питань звертайтесь до організатора Андрія Кравцова та його помічників Ірини Хоменко та Едуарда Чоботаря

Будемо раді будь-якій допомозі! Зробимо добру справу разом! Подаруймо разом діткам шматочок тепла.

Після закінчення зборів та вручення подарунків організатори заходу за допомогою фото, відео, а також документів (виписка з банківського рахунку та чеки) зобов’язуються повністю відзвітуватися публічно тут, а також в спільноті Наш Кировоград

Поширити:

Залишити коментар:

коментар