Куди піти на вихідні у Кіровограді (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти на вихідні у Кіровограді 12-13 грудня.

Театр ім М. Кропивницького

Моїй мамі 100 років12 грудня, 16:00

Вистава “Моїй мамі сто років”

Жила собі в передмісті Парижа одна цікава, неординарна жінка на ім’я Малу. Усе було в її житті: кохання і зради, зустрічі й розставання, поразки й перемоги, сумні та щасливі моменти. Так вона і жила… Аж поки не дожила до 100 років! Сьогодні, в день свого сторіччя, вона планує влаштувати прийом для своїх найкращих друзів. І який прийом! Усе має бути на вищому рівні: з музикою, шампанським і величезним тортом. Та й сама Малу виглядатиме карколомно, аби ні в кого навіть думки не з’явилося про те, що їй 100 років. Аби допомогти їй, у будинку збирається її родина: донька Марель, онука Ніна та правнучка Фостін. І все було б чудово, якби не одна обставина – Малу не бачила своїх друзів уже багато років, і сама гадки не має, хто з них прийде її привітати….

Отже, чи вдасться свято? Чи відкоркується шампанське? Чи задме Малу свої 100 свічок на торті? І взагалі, які несподіванки чекають на Малу та її родину цього вечора?

????????????????????????????????????

13 грудня, 16:00

Театр імені Кропивницького запрошує 13-го грудня о 16.00 подивитися п’єсу «Наймичка» Івана Карпенка-Карого. Це чи не єдина в українській драматургії, яка своєю глибиною наближається до найвиразніших взірців античної трагедії. Нова вистава Театру корифеїв за цією п’єсою сучасними засобами відкриває основну проблему твору – які наслідки в кохання щирого, а які в кохання згубного.

Що чекає на героїв п’єси: драматична інтрига, складний збіг обставин, трагічна загибель, потрясіння від самогубства і врешті сповідь – самовикриття. Так глибоко драматично завершується історія і скривдженої, і кривдника. У виставі використана музика з творів Миколи Аркаса та народні мелодії.

Кіровоградська обласна філармонія

eh_1447682315_5649e10b4f52912 грудня, 12:00

Вистава “Аліса в країні чудес”

12 грудня Кіровоградцям і гостям міста матимуть унікальну можливість побачити знамениту казку Льюїса Керолла «Аліса в країні чудес» виконану в техніці пісочної анімації. Лауреат міжнародного конкурсу з пісочної анімації, після успішних гастролей в Європі, Катерина Дзюба покаже в режимі реального часу пригоди Аліси, там буде все – і чаювання, і королева, і Божевільний Капелюшник, і Білий Кролик. Загадкові, примарні, що перетікають один в одного образи залишать у глядачів незабутнє враження.

«Пісочна казка – це плавне перетікання одного малюнка в іншій, кожна сцена супроводжується відповідною музикою. А за кадром текст озвучують професійні актори. Підбирали текст, відточували репліки, щось зайве викидали, оскільки зібрати воєдино пісочну анімацію, музичний матеріал, текст і все це укласти в чіткий хронометраж виявилося досить складно. Ми більше року готували цю казку і нарешті з гордістю можемо представити її глядачеві », – поділилася Катерина Дзюба.

Пісочна анімація – це досить молодий напрямок образотворчого мистецтва. Даний метод дозволяє створювати не тільки мультиплікаційні фільми, але й окремі номери для «живого» глядацького залу. Нечисленні художники володіють ці мистецтвом одностайно відзначають, що фахівця, який виступає для глядачів «вживу», необхідна гранична концентрація, точність кожного руху і висока швидкість виконання малюнків.

Виступ майстра пісочної анімації – це справжнє диво! Руки художника створюють на світному столі загадкові, хиткі, що перетікають один в одного образи, від яких неможливо відірвати погляд. Заворожлива крихкість і мінливість зображень супроводжуються акторським читанням і музикою.

Присвячується всім дорослим, які колись були дітьми…

Діти до 5 років безкоштовно з батьками.

Тривалість – 1:00 30 хв

Театр ляльок 

13 грудня, 12:00

Вистава, за мотивами української народної казки, допомагає глядачам побачити і зрозуміти усю підступність, жадібність та хитрість рудої Лиски, яка, навіть, Вовчика–братика довела своїми порадами до великих неприємностей.

Тривалість – 40 хвилин. Рекомендований вік – з 4 років

Берлога

бандура13 грудня, 15:00

БАНДУРА – ЦЕ КРУТО !

Ви побачите хороводи під народний спів, почуєте бандуру – джаз та етно-авангард за підтримки гітари та ударних.

Приємно здивують вас Олена Булат ( вокал), Анастасія Решетняк та Ігор Таран (бандура), Ілля Кожухар (гітара) , Назар Семкін та Іван Мироненко (ударні) .

Вперше та не востаннє ведучі – IGORIOSHA# ILIA.

Початок о 15 годині

Андріївські вечорниці

вечорниці андрія13 грудня, 15:00

У неділю, 13 грудня, в Кірoвoградськoму райoннoму будинку культури ( м. Кірoвoград, Нoва Балашівка, вул. Дарвіна, 23,їхати маршрутками №№14, 55, 103 та 134) відбудуться Андріївські вечорниці. Кірoвoградський кіш дитячo-юнацькoгo тoвариства «Січ» запрoшує на святкування хлoпців та дівчат вікoм від 14 рoків.

Вартість вхoду – 10 (абo більше) вареників, пиріжків, налисників.

Дівчат чекаємо o 15-00 гoд, хлoпців – o 16-00 гoд. Дрес-кoд – вишиванка.

У програмі: ворожіння, кусання калити, ігри, пісні

Телефoни для дoвідoк: 066-676-26-89 (Oксана), 050-152-79-90.

Кіровоградська міська рада анонсує

Субота 12.12.15

10.00 – чемпіонат області з гандболу серед юнаків 2004 – 2005 р. н (КДЮСШ №2)
10.00 – ігри чемпіонату міста з футзалу (Енергоспорт)
10.00 – година спілкування з батьками на тему «Зупинимо разом насильство над дітьми» в рамках Всеукраїнської щорічної акції «16 днів проти насильства” ДЮК “СКІФ”)
10.00 – участь спортсменів ДЮКів «Мрія» і «Надія» у відкритому Кубку з таеквондо (спортивний клуб «Зірка»)
12.00 – інтернет-консультація “Пустощі і кримінальна відповідальність” (МЦБС філія №18)
13.30 – година-реквієм “Люди полинової долі” (МЦБС філія №12)
14.00 – зустріч з поетом “Поетична мелодія серця” (МЦБС філія №16)
17.00 – ігри чемпіонату міста з фут залу (КДЮСШ № 2)

День Сухопутних військ України

Неділя 13.12.15

10.00 – чемпіонат області з гандболу серед юнаків 2004 – 2005 р. н (КДЮСШ № 2)
11.00 – ігрова спортивна програма «Сила та здоров’я” (ДЮК “Мрія”)
14.00 – ігри чемпіонату міста з футзалу (СДЮСШОР-2, Енергоспорт)
19.00 – ігри чемпіонату міста з футзалу (КДЮСШ № 2)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар