У Кіровограді нагородять кращих легкоатлетів

24 грудня в приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д.Чижевського відбудеться церемонія нагородження кращих спортсменів-легкоатлетів Кіровоградської області за підсумками 2013 року.

Про це Першій електронній повідомив прес-центр ФЛАКО.

За наданою федерацією легкої атлетики Кіровоградської області, кращими спортсменами нинішнього року визнано: у номінації «Дорослі» – Дениса Тесленка (МС, ІІ місце Чемпіонату України з бігу на 400м з бар’єрами), Марію Опрю (МС,VI місце Чемпіонату України з бігу на 400м з бар’єрами) та Вікторію Маруценко (КМС, VI місце Чемпіонату України з бігу на 3000 м з перешкодами); у номінації «Молодь» – Олександра Шелеста (МС, І місце Чемпіонату України серед молоді з бігу на 1500м) та Дмитра Капінуса (КМС, І місце Чемпіонату України з напівмарафону).

Сертифікати переможців у категорії юніори отримали Тетяна Мельник (КМС, І місце Чемпіонату України серед юніорів), Анатолій Бондаренко (І розряд, І місце Чемпіонату України з напівмарафону) та Юлія Фірсова (КМС, 5 місце Чемпіонату України серед юніорів).

Серед юнаків кращими стали Артем Таран (І розряд, І місце Чемпіонату України серед юнаків з бігу на 1500м), Яна Качур (КМС, І місце Чемпіонату України серед юнаків з бігу на 400м, 200м) та Ілона Заіка (І розряд, ІІІ місце Чемпіонату України серед юнаків з бігу на 2000м з перешкодами).

Кращими тренерами за підсумками змагань 2013 року визнано Геннадія Здітовецького, Володимира Абраменка та Вадима Приймака.

Краще суддівство у змаганнях 2013 року забезпечили Вячеслав Нищеменко, Володимир Політовський, Тетяна Соломко, Павло Вікторович Армашов, Олег Соколовський, Наталя Абраменко, Олена Тесленко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар