Побузький феронікелевий отримав пільги на електроенергію

Уряд зберіг пільгові умови закупівлі електроенергії для електрометалургійних підприємств в 2014 році.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства промислової політики.

Підготовленим Мінпромполітики документом передбачається збереження для електрометалургійних підприємств в 2014 році пільгових умов закупівлі електроенергії та приєднання до Меморандуму Нікопольського заводу феросплавів та Побузького феронікелевого комбінату.

«Реалізація положень Меморандуму дозволить зберегти тільки на феросплавних заводах близько 13 тисяч робочих місць і забезпечить своєчасну виплату заробітної плати. Надходження до Державного та місцевих бюджетів становитимуть 170 млн.грн., а до Пенсійного Фонду – понад 350 млн.грн.», – сказав Міністр промислової політики України Михайло Короленко.

Нагадаємо, що підписання Меморандуму на початку цього року дозволило відновити роботу Запорізького та Стаханівського феросплавних заводів, які було зупинені у грудні минулого року через зменшення конкурентоспроможності їх продукції. Таким чином, у 2013 році були збережені робочі місця і в порівнянні з 2012 роком очікується збільшення середньоспискової чисельності на підприємствах більш ніж на 800 працівників.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар