У Петрівському районі поліція схопила “металістів-важковаговиків” (ФОТО)

Працівники поліції встановили підозрюваних у крадіжці близько тонни металу з підприємства, повідомили редакції сайту Перша електронна газета у секторі комунікації ГУ Національної поліції області.

Троє жителів Петрівського району викрали майно з території приватного акціонерного товариства, призначеної для тимчасового зберігання металевих виробів та запчастин.

До Петрівського відділення поліції повідомлення про подію надійшло від 35-річного охоронця підприємства.

«Вже через декілька годин оперативники встановили особи зловмисників. Ними виявились жителі сусіднього села, 20, 27 та 29 років. Чоловіки зізнались, що двічі відвідували територію підприємства, ламаючи фрагменти огорожі. Викрадали металеві вироби, які їм було під силу винести. Майно перевозили мотоциклом, що належить одному із зловмисників, до місця його проживання. Загалом злодії викрали 943 кілограми металу, який у даний час вилучено», – розповів начальник Петрівського відділення поліції Долинського ВП Олександр Лисенко.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар