Загадкова смерть подружжя у Світловодську

У світловодській квартирі знайдено мертвими двох молодих людей – чоловіка та дружину. Слідству не вдалося відразу встановити причину трагедії.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної з посиланням на начальника світловодського міськрайвідділу МНС Ярослава Любецького і на начальника міського управління експлуатації газового господарства Володимира Шаповала, у понеділок на верхньому, 9-му поверсі в одній із квартир будинку по вулиці 9 Січня було виявлено бездиханні тіла чоловіка і жінки.

Зі слів Любецького, батько 27-річного сина, який проживав у даній квартирі разом із своєю 25-річною дружиною, забив тривогу після того, як син другий день поспіль не відповідав на телефонні дзвінки.

Зламавши двері квартири, міліція підтвердила найжахливіші припущення – буквально на порозі знаходився труп молодого чоловіка. Його дружина – також мертва – лежала у ліжку.

Слідчо-оперативна група не виявила ознак насильницької смерті. Однією із версій трагедії стало припущення про удушення чадним газом від безвитяжної газової колонки на кухні. Але не на користь цієї версії був палаючий гніт («фітіль») колонки і відчинена кватирка кухонного вікна.

Зараз над з’ясуванням причини загадкової смерті подружжя працюють судмедексперти у Кіровограді. Їх висновки будуть відомі лише за тиждень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар