У Кіровограді відремонтували один порив тепломережі

Мешканці вулиці Волкова в Кіровограді під час однієї із зустрічей з тоді ще кандидатом на посаду міського голови Андрієм Райковичем звернули його увагу на те, що ізоляція на повітряній лінії зовнішніх теплових мереж на цій вулиці була понівечена невідомими особами – у багатьох місцях була просто зірвана. про це повідомляє сайт КМР.

Після обрання очільником міста, Андрій Райкович на першій же нараді жорстко поставиви питання щод належного ставлення до комунального майна і дав доручення терміново виправити ситуацію.

Як повідомив заступник начальника ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” Анатолій Таран, зазначені недоліки були ліквідовані протягом двох днів. Біля будинку №28 на вулиці Волкова ізоляція зовнішніх теплових мереж, які мають протяжність 120 метрів, була буквально вирвана, що призводило до втрат теплової енергії. Після проведених ремонтних робіт якість теплоносія, який надходить до споживачів, значно поліпшилась.

На цьому наголошує і мешканка будинку Валентина Горошко, яка звернулась до редакції із вдячністю міській владі та працівникам теплогенеруючого підприємства. В умовах, коли вартість комунальних послуг значно зросла, особливо важливо, щоб люди отримували послуги теплопостачальників належної якості. А ті, у свою чергу, обігрівали не вулицю, а помешкання своїх абонентів. Тоді й нарікань від споживачів буде менше, втрати теплової енергії значно зменшаться, а значить, і в квартирах кіровоградців буде набагато тепліше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар