Новообрані депутати Знам’янської райради з двох спроб не змогли обрати собі голову

Під час першого засідання сесії 7-го скликання Знам’янської райради два кандидати на посаду голови двічі набрали однакову кількість голосів, пише Наша Знам’янщина.

Голосування за кандидатури на посаду голови райради відбудеться на наступному засіданні.

1 грудня у залі засідань з’явилися 24 із 26 обраних на виборах 25 жовтня 2015 року депутатів райради. З двох спроб депутати намагалися обрати голову Знам’янської райради 7-го скликання. Два запропоновані кандидати Сергій Макаренко та Тетяна Михайлова двічі не могли набрати більшості у голосуючих депутатів райради.

Першого разу із 24 депутатів 12 проголосувало за одного і 12 за іншого кандидата. Під час другого виборчого процесу до зали засідань завітав ще один новообраний депутат Олександр Коробченко, і кількість голосуючих відповідно збільшилась до 25 осіб. Та, на жаль, навіть вдруге депутати не обрали очільника райради: 12 і 12 голосів за кожного з кандидатів, один бюлетень мав позначку у підтримку і Сергія Дмитровича і Тетяни Андріївни, що не дало права зарахувати цей голос ні для кого з них. Голову Знам’янської райради не обрано, депутати вирішили зробити перерву у роботі сесії до нині не визначеної і поки що не оголошеної дати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар