Кіровоградських касовиків попередили про штрафи

Фахівці Кіровоградської ОДПІ нагадують, що починаючи з 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді.

Саме для цього реєстратори розрахункових операцій мають бути оснащені електронними стрічками, на яких формуватимуться копії розрахункових документів і фіскальних звітів.

Під час переоснащення техніки платники можуть користуватися Державним реєстром розрахункових операцій, в якому нараховується 86 сертифікованих приладів. Це ті касові апарати, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.

Із повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів http://minrd.gov.ua/dovidniki–reestri–perelik/reestri/94957.html.

У податковій нагадують, що застосування штрафних санкцій за неподання до органів Міндоходів контрольно-звітної інформації РРО по дротових або бездротових каналах зв’язку, відповідно до вимог чинного законодавства настає з 1 січня 2014 року.

За матеріалами прес-служби Кіровоградської ОДПІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар