Кіровоградець пропив чужий телефон

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді інспектори поліції викрили місцевого жителя у вчиненні розбійного нападу. Під час сварки 33-річний раніше судимий житель обласного центру, застосувавши фізичну силу, відібрав у кіровоградця мобільний телефон. За вчинене зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції з заявою про розбійний напад звернувся 53-річний житель обласного центру.

Було встановлено, що ввечері на одній з вулиць міста між двома чоловіками раптово виникла сварка. Під час суперечки зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, схопив кіровоградця за шию та почав душити. Потім відібрав у потерпілого мобільний телефон й втік з місця пригоди.

– У результаті проведення слідчо-розшукових дій за вказаними прикметами інспектори поліції розшукали нападника та доставили до відділу, – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як з’ясувалося, викрадений телефон чоловік продав, а отримані кошти витратив на алкоголь.

Раніше кіровоградець вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння пограбування та нанесення тяжких тілесних ушкоджень. 

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар