Оренда квартир у Кіровограді: де і скільки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді вартість оренди квартир за останній місяць підвищилася на 5-7%. На думку ріелторів, у короткостроковій перспективі можливе невелике підвищення цін на оренду житлової нерухомості.

Як повідомляв Domik.ua раніше, у Кіровограді орендоване житло користується попитом серед студентів. Якщо в деяких «студентських містах» України сезон вже закінчився, то в Кіровограді він тривав і в листопаді. «У місті є Льотна академія Національного авіаційного університету, тому квартири в районі розміщення ВУЗу дорогі і користуються постійним попитом. Так, за однокімнатну квартиру просять приблизно 1500 грн. У листопаді часто знімають житло іноземні студенти », – розповів директор АН «Алекс-R»Олександр Головко.

Зняти однокімнатну квартиру на околиці міста можна мінімум за 600 грн. Зазначимо, що це найнижча вартість оренди серед усіх обласних центрів України. Житло економ-класу в прицентральних районах пропонують мінімум за 900 грн, а в центрі – за 1600 грн.

Читайте також: Ціни на квартири у Кіровограді у листопаді

Ціни на квартири сегмента «бізнес» варіюються від 1500 грн до 3000 грн залежно від району розташування будинку.

Крім орендної плати, орендарі за умовами договору повинні оплачувати комунальні послуги в повному розмірі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар