У Кіровограді є: проблеми і родзинки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді є: проблеми (які можна вирішити) і родзинки міста (якими варто пишатись). Ще одна серія публікацій Першої електронної, у якій журналісти розповідатимуть для вас і про вас.

Навздогін серії публікацій “Цікаві люди Кіровоградщини” редакція буде працювати ще за двома напрямками.

Читайте також: Перша електронна приймає “замовлення” на жителів Кіровоградщини

Журналістські розслідування. Зрозумілим є те, що журналіст працює для свого читача. Але у рутині днів ми забуваємо, що все можна вирішувати не самотужки, а звернутись за допомогою до засобів масової інфрмації. Якщо у вашому дворі уже третій місяць випускає аромати колектор і на це ніхто не реагує. Якщо вас кидають із кабінета в кабінет “безкоштовної медицини”. Повідомляйте нам і ми разом спитаємо у відповідального, чому так відбувається. Перша електронна буде проводити журналістські розслідування про те, що вам потрібно.

У Кіровограді є. Порожнє місто з пустими стінами? Немає чим пишатись провінційному містечку? Скіфські баби (біля краєзнавчого музею), графіті птахів (на вул. Тимірязева), величезний прапор з плит для утеплення) і тому подібне. Це майже приховані цікаві місця, з яких можна скласти карту Кіровограда. Родзинки є у кожному місті і селі незалежно від розміру і густоти населення.

Контакти редакції:

099 441 39 14, 097 188 70 09 

e-mail: persha.kr@gmail.com

Поширити:

Залишити коментар:

коментар