Програми та заходи КМЦСССДМ не фінансуються півроку (ВІДЕО)

Кіровоградський міський центр соцслужб для сім’ї, дітей та молоді з червня місяця отримує гроші лише на зарплату та енергоносії.

Про це на прес-конференції у міськраді повідомив начальник КМЦСССДМ Олега Краснокутський, передає кореспондент Першої електронної.

Роботи, які були організовані й проведені ще у червні, досі залишаються неоплаченими. Міська рада перерахувала гроші, але вони «зависли» на казначейських рахунках. Так, й досі не розрахувалися навіть за День захисту дітей.

«Звертаюся до органів казначейства… Хоча б віддали гроші, які міськрада вже профінансувала», – каже він.

У центрі хвилюються, що завтра може виникнути ситуація, коли требу буде поїхати, вилучити якихось дітей з родини, але навіть автомобіля центр не отримає.

У Кіровоградській міській раді розповіли, що серед проектів, фінансування яких «зависло» на рахунках казначейства, – й більш масштабні. Не завершується друга черга ремонту соціального гуртожитку. На цей проект були передбачені 650 тисяч у бюджеті, Кабмін їх виділив, але жодної копійки через казначейство не пройшло. І це при тому, що об’єкт готовий на 90 відсотків. Так само «не проходить» фінансування на придбання 5 квартир для сиріт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар