Друга група переселенців починає реабілітацію за підтримки ЄС (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Розпочинається цикл майстер-класів для другої групи учасників проекту «Спільні дії – єдина громада». (проект «Спільні дії – єдина громада» реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні). До участі запрошуємо родини внутрішньо переміщених осіб та мешканців міста.

Вже цієї неділі о 12.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться майстер-клас «Квілінг – мистецтво краси». Квілінг — це можливість побачити незвичайні можливості звичайного паперу. Орнаменти, зроблені з маленьких паперових «баранців», – результат клопіткої, майже ювелірної роботи.Техніка квілінгу відома людству ще з ХV століття, у той час вона вважалась справжнім мистецтвом, а на сьогоднішній день є дуже популярною.

Майстриня Наталія Борзенко докладно розповість про даний вид мистецтва, та допоможе учасникам майстер-класу створити оригінальні поробки власними руками.

Усі матеріали для роботи та участь у майстер-класі є безкоштовною. Попередній запис на майстер-клас за телефонами 0954712767 Тетяна; 0669457664 Христина.

«Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар