Керівника Онуфріївського ЦНАП звільнили «з тріском»

Керівника Онуфріївського Центру надання адміністративних послуг населенню звільнили з посади за неналежне виконання обов’язків.

Як передає кореспондент Першої електронної, на сьогоднішній апаратній нараді в облдержадміністрації перший заступник голови ОДА Віктор Серпокрилов повідомив, що під час особистого прийому мешканців в Онуфріївському районі він почув чимало скарг на роботу Центру надання адміністративних послуг населенню.

«На особистому прийомі в Онуфріївському районі мені доповіли, що люди незадоволені роботою Центру надання адміністративних послуг населенню. І в першу чергу – роботою державних реєстраторів, які змушували людей займати чергу для отримання адміністративних послуг й реєстрації договорів о третій годині ночі. Таке взагалі неприпустимо! Я закликаю голів РДА, міських голів особисто перевірити роботу центрів, які надають послуги. В даному випадку, як мені доповіли, керівник звільнений з роботи Головним управлінням юстиції. Але, якщо такі факти матимуть місце, то будемо вирішувати питання більш радикально», – сказав Віктор Серпокрилов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар