Делегація з Європи поділиться з Кіровоградом досвідом в енергоефективності (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У середу, 11 листопада, делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Кіровоград.

В рамках візиту дипломати та експерти ЄС зустрінуться з представниками місцевої влади, журналістами і громадськими активістами, студентами та координаторами євроклубів міста і області. Також для усіх зацікавлених європейською тематикою Представництво ЄС організує інтерактивну ігрову лекцію «Енергоефективні ми. Досвід Європи». Учасники заходу дізнаються про найкращі європейські практики та стратегії з підвищення енергоефективності з метою втілення і поширення цих ідей в Україні.

Усі охочі запрошуються:

Що? Інтерактивна гра «Енергоефективні ми. Досвід Європи».

Коли? 11 листопада 2015 року, середа

Де? Кіровоградський прес-клуб (вул. 50 років жовтня 1-а, м. Кіровоград)

Час: 11.00 – 13.00

Під час лекції-гри учасники дізнаються про європейські колективні стратегії роботи в питаннях енергоефективності та можливості їхнього застосування в Україні. Кожен з учасників заходу зможе спробувати себе в ролі «автора» проекту з енергоефективності і таким чином навчитись визначати пріоритети розвитку галузі в своєму місті. Захід покликаний продемонструвати, що проблему енергоефективності можна вирішити не тільки на законодавчому рівні, але й завдяки ініціативі громад міста. На заході розглядатимуться питання використання альтернативних джерел енергії, приклади енергетичних ініціатив та тематичні соціальні проекти в Україні. Також буде представлено аналіз результатів останнього дослідження про ставлення українців до енергоефективності. Досвідом найкращих європейських та українських практик поділиться Андрій Зінченко, керівник освітніх проектів «Greencubator» – української мережі енергетичних інновацій.

Окрім лекції-гри, усі учасники матимуть нагоду поспілкуватисьщодо ключових напрямків поточних відносин між Україною та ЄС, а також необхідних реформ в рамках імплементації Угоди про Асоціацію.

Також, 11 листопада, в Кіровоградському центрі європейської інформації відбудеться лекція для студентів та молоді, зустріч з координаторами Євроклубів та бібліотекарами Кіровоградщини.

Події відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

За деталями щодо проведення акції звертайтесь до Ольги Гуртовенко, тел. +38(050)820-27-77, ogurtovenko@internews.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар