Козуб назвав зміни в кіровоградському «УДАРі» фарсом і підставою (ВІДЕО)

Голова Кіровоградської міської організації партії «УДАР» Ігор Козуб вважає нелегітимною конференцію міської організації, що відбулася що відбулася 5 вересня.

Про це він заявив на прес-конференції сьогодні, 9 вересня, передає кореспондент Першої електронної.

За словами Козуба, конференція є «фарсом». Він назвав цілу низку порушень статуту, яких, на його думку, предостатньо, щоб визнати її нелегітимною. Так, зазначив, що про проведення конференції слід було попередити всіх членів міської організації, його самого і представника органів юстиції, чого зроблено не було. Повідомлення до них, тільки дізнавшись про проведення заходу з Інтернету, дав саме представник Козуба. Однак працівника реєстратора на конференцію також не пустили. На ній не були присутні і більшість голів місцевих осередків, а багато учасників, яких він зміг побачити із відео в Інтернет, йому незнайомі. Хоча, запевнив Ігор Козуб, майже всіх свої однопартійців в місті знає в обличчя.

Присутній на прес-конференції голова виконкому міської організації «УДАРу» Ярослав Безменов підкреслив, що, за статутом, організовувати цей захід мав право тільки він. Також зачитав доповідну записку, адресовану у тому числі голові Віталію Кличку та голові ревізійної комісії партії Ткачуку (наведено нижче — ред.).

«Повірте, я не чіпляюся за посаду голови міської організації. Для мене перш за все – імідж партії», — підкреслив Ігор Козуб, додавши, що переконаний у тому, що про ці події не знало вище керівництво «УДАРу».

«Це — підстава», — упевнений він, зауваживши, що все це буде оскаржено.

Він зауважив і на тому, що є чинним головою осередку, що можуть засвідчити документи в органах юстиції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар