У середу Кіровоград попрощається із капітаном ЗСУ Тарасом Карпою

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоград попрощається із капітаном ЗСУ Тарасом Карпою у середу, 4 листопада, о 10:00 на Театральній площі.

Поховають військового на “Алеї слави” Рівнянського кладовища.

Нагадаємо, ідентифіковано ДНК капітана ЗСУ Тараса Карпи, який до сьогодні був у списку зниклих безвісти. Військовослужбовець загинув ще в останніх числах липня минулого року.

Довідка: Ка́рпа Тарас Степа́нович – капітан Збройних сил України, випускник 2010 року Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, спеціальність «бойове застосування та управління діями підрозділів військової розвідки та спеціального призначення».

29 липня 2014 року під час виконання бойового завдання в зоні АТО по пошуку пілота збитого сепаратистами літака в районі населеного пункту Латишеве, група під командуванням Тараса Карпи вступила в бій з переважаючими силами противника. У ході бою Тарас Степанович отримав тяжкі поранення несумісні з життям.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, відзначений медаллю “За особисті досягнення” ІІ ступеню.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар