Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З 2 по 8 листопада Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи.

З 2 листопада у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Йди в тисячоліття, рідна мово, До сердець і душ людських доходь», присвячену  Дню української писемності та мови, що відзначається щорічно 9 листопада. Відвідувачі виставки зможуть скористатися викладеними матеріалами – різноманітними навчальними посібниками, підручниками з мовознавства, почитати поезію українською мовою тощо.

З 2 листопада у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Що читають чоловіки», присвячену Всесвітньому дню чоловіків, який відзначається щорічно в першу суботу листопада. Поки в Україні це свято ще не знайшло багато прихильників, але чоловіки все одно гідні того, щоб почути приємні слова привітань від люблячих жінок. Тож давайте дізнаємось, що саме полюбляють читати наші чоловіки!

5 листопада  о 14.00 відбудеться чергове засідання клубу «Профі». Учасники матимуть можливість поспілкуватися з психологом Інною Стрєльцовою. Учасники засідання зможуть дізнатися про формування лідерських якостей, життя особистості в суспільстві та громадські проекти для особистого розвитку.

6 листопада о 13.40 працівники відділу мистецтв проведуть слайд-подорож «Емігранти які прославили Україну на весь світ». Під час заходу учасники дізнаються про видатних особистостей, що прославили Україну учасники на весь світ, їх життя та творчість.

Запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців долучатися до Всеукраїнської  програми  збору та утилізації пластикових пляшок та кришок для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО. Акція відбувається за ініціативи благодійного фонду «ОВЕС».  Пункт збору кришок з пластикових пляшок знаходиться на першому поверсі бібліотеки.

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва спільно з обласним штабом по роботі з ВПО при Кіровоградській ОДА та ГО ТІМО «Відкриті двері» продовжує благодійну акцію зі збору теплих речей для родин ВПО та учасників АТО, що мешкають в Кіровоградській області. Ми збираємо: шкарпетки; рукавиці; верхній одяг; теплу білизну; светри; шарфи; шапки; взуття. Пункт прийому – сектор соціокультурної діяльності. Подаруйте своє тепло тим, хто його потребує!

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійної акції та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0669457664 Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний — субота.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар