Ніколаєнко пообіцяв «викрутити руки» «АТБ»

Дізнавшись про перипетії світловодського підприємства «НАК» у стосунках з торгівельною мережею «АТБ», голова ОДА Андрій Ніколаєнко пообіцяв останнім «викрутити руки».

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, на сьогоднішньому засіданні робочої групи «Сталий регіональний економічний розвиток» до голови ОДА Андрія Ніколаєнка звернувся представник підприємства «НАК», що у Світловодському районі, з проханням допомогти у просуванні товару на українському ринку.

Підприємство виробляє широкий асортимент розсільних сирів, які реалізуються в Кіровоградській і Одеській областях, на території АР Крим. Маючи високу якість і найнижчу в Україні ціну, продукція «НАК» не може знайти собі місця на прилавках мережевих магазинів України. Навіть на Кіровоградщині підприємству-виробнику вдалося налагодити зв’язок лише з одним партнером – мережею «Ятрань».

Неодноразово керівник «НАК» звертався до представників мережі «АТБ» з пропозицією співпраці, але у відповідь чув відмови і насмішки над акцією «Купуй Кіровоградське». Головним аргументом була відсутність фасованих товарів (підприємство орієнтувалося на вагову торгівлю). Аби відповідати вимогам «АТБ», «НАК» запровадив лінію фасування, але знову отримав відмову на торгівлю.

Цього разу з центрального офісу магазинів «АТБ», що розташований в Дніпропетровську, виробнику надійшла приголомшлива пропозиція: покласти на депозитний рахунок «АТБ» 50 тисяч гривень, за право протягом місяця розміщувати свою продукцію в деяких магазинах даної мережі. При цьому гарантії продовження співпраці чи повернення коштів по закінченні означеного терміну виробнику ніхто не давав.

Андрій Ніколаєнко, приголомшений таким ставленням керівництва мережі «АТБ», розпорядився негайно владнати ситуацію. «Якщо для того, щоб кіровоградцям жилося краще, треба викрутити руки «АТБ», то ми їх викрутимо!» – наголосив посадовець.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар