Ніколаєнко запропонував «Креативу» і «Ятрані» об’єднатися

Голова ОДА Андрій Ніколаєнко запропонував підприємствам «Креатив» і «Ятрань» (а також іншим бажаючим) об’єднати зусилля для забезпечення своєю продукцією віддалених районів області.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, сьогодні на розширеному засіданні робочої групи «Сталий регіональний економічний розвиток», до товаровиробників області звернувся голова Гайворонської РДА Анатолій Крисенко. Посадовець повідомив, що його район готовий до співпраці з усіма виробниками учасниками акції «Купуй Кіровоградське» і попросив не оминати увагою Гайворонський район, як найбільш віддалений від обласного центру.

Також він повідомив голові ОДА, що ті товари, які все-таки потрапляють на прилавки магазинів Гайворонського району, коштують не дешево, оскільки до ціни включаються ще й транспортні витрати.

На це Андрій Ніколаєнко запропонував підприємствам «Креатив» і «Ятрань» (а також іншим бажаючим) об’єднати зусилля і спробувати формувати спільні товарні партії, щоб зекономити на перевезенні до магазинів цього району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар