Рятувальники Кіровоградщини готуються до зими (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 28 жовтня, у Кіровоградській області відбулося штабне тренування щодо дій органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту під час виконання завдань у складних погодних умовах осінньо-зимового періоду.

За тактичним задумом з 11 грудня 2015 року на території області прогнозується різке зниження температури повітря до –250 С, сильні опади у вигляді снігу. Погодні умови ускладнює сильний вітер, що у поєднанні із значними опадами може призвести до порушення функціонування систем енергопостачання. Передбачається різке погіршення умов дорожнього руху, відключення від електромереж та зв’язку, загроза припинення діяльності об’єктів господарювання, припинення тепло- та водопостачання в населених пунктах області.

Штабне тренування проводилося протягом дня. Таким чином, отримуючи ввідні, комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС, оперативна група управління з питань НС департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації, міськвиконкомів і РДА, органи управління спеціалізованих служб цивільного захисту області (районів та міст обласного значення) поступово відпрацьовували спільні дії.

DSC_0009

Завдяки участі в тренуванні керівники удосконалили навички у приведенні підпорядкованих органів управління в готовність до дій за призначенням під час виконання завдань у складних умовах зимового періоду, а також у ході відпрацювання учбових завдань перевірялася система оповіщення області при виникненні надзвичайних
ситуацій. Крім того, учасники тренування відпрацювали порядок збору і передачі інформації про надзвичайні ситуації та  прийняття рішень на їх ліквідацію.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар