Провідні лектори Відкритого Університету проведуть для кіровоградців безкоштовні тренінги (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У суботу 7 листопада та у неділю 8 листопада у Кіровограді відбудеться дводенний курс Школи Свідомого Громадянина від кращих викладачів Відкритого Університету Майдану.

Експерти Наталія Склярська, Анна Валєнса, Олександр Солонтай та команда Відкритого Університету розкажуть кіровоградцям вам про надихаючі ідеї, які змінили життя міст, регіонів і цілих країн.

За ці два дні кіровоградці отримають необхідні знання з побудови громадянського суспільства, контролю місцевої влади та локальних бюджетів, дізнаються про закони спіральної динаміки розвитку людей і суспільства, зможуть визначити, в якому напрямку варто розвиватися і які для цього необхідно зробити кроки.

Школа триватиме два дні – з 10.00 до 18.00. Всі кіровоградці, хто успішно пройде навчання, отримають сертифікати Школи Свідомого Громадянина. Кіровоградці у Школі Свідомого Громадянина отримають не тільки знання, але й знайдуть однодумців для реалізації спільних ідей. Тут можна буде сформувати команду і втілювати проекти крок за кроком, змінюючи Кіровоград на краще!

А спікери та експерти будуть раді поділитися досвідом, підтримати найкращі ідеї й допомогти залучити необхідні ресурси для їх реалізації!

Партнером і координатором Школи Свідомого Громадянина у Кіровограді є Ірина Ткаченко (магістр української мови та літератури, фахівець з видавничої справи та редагування, кандидат філологічних наук).

Рєстрація тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар