РНБО: бойовики відкрили вогонь із Донецького аеропорту. Є втрати (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вчора на лінії зіткнення відбувся збройний інцидент – бойовики, що контролюють територію зруйнованого Донецького аеропорту, відкрили вогонь по позиціях сил АТО поблизу сел. Опитне та Піски. В ході бойових дій 1 український військовослужбовець загинув. На інших ділянках фронту вчора було спокійно. 

Такі факти оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Повідомляє ІАЦ РНБО

Служба безпеки України затримує поплічників ворога

У місті Костянтинівка правоохоронці спіймали зловмисника на прізвисько «Панкрат», який був організатором інформаторської мережі бойовиків. Після звільнення міста влітку минулого року чоловік за завданням ворога організував та очолив підпільне бандформування з   7 осіб. Під час обшуку у бойовика було вилучено засоби зв’язку, комп’ютер, топографічні карти. До вашої уваги – відео із зізнанням бойовика.

В Артемівському районі Донецької області оперативники СБУ знайшли схованки з боєприпасами

Цього разу було виявлено майже 9 кілограмів тротилових шашок, протипіхотну міну МОН-50, 500 г пластиду,   5 гранат.

1211

Збройні Сили України проходять активні тренування

На полігоні «Широкий Лан» відбулися бригадні навчання частин та підрозділів оперативного командування «Південь». Для відпрацювання взаємодії на полі бою до навчань залучена реактивна артилерія, самохідні артилерійські установки та авіація, зокрема штурмовики Су-25, гелікоптери Мі-8 та Мі-24. З урахуванням досвіду антитерористичної операції, на полігоні також працюватиме доданий підрозділ десантників, що відпрацьовує рейдові дії у тилу противника та знищення умовних командних пунктів.

292122232425262728

Триває подорож Карпатами дітей із зони АТО

У рамках соціального проекту «Схід і Захід – разом», за сприяння українських правоохоронців, старшокласники з прифронтових Мар’їнки, Красногорівки, Чермалика та Гранітного проводять канікули у одному з санаторіїв на Закарпатті.

Нещодавня екскурсія до легендарного озера Синевир та багата закарпатська природа стали джерелом умиротворення і гармонії для підлітків з Донбасу.

34313233

Через контрольний пункт «Новотроїцьке» прослідувало 20 автомобілів з гуманітарним вантажем від Посольства Швейцарії в Україні, які перевозили більше 260 тонн препаратів для промислової очистки води. Ще 6 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою прослідували через контрольний пункт «Зайцеве». Вони були завантажені       80 тоннами продуктів харчування та везли їх від іноземних благодійників.

На Вінниччині бійці Нацгвардії отримали державні нагороди

22 медалі «Захиснику України» вручили учасникам АТО представники місцевої влади та керівник обласної міліції. Один із нагороджених – доброволець з батальйону «Донбас» Іван Ребар, учасник Революції Гідності, який брав участь в боях за Краматорськ, Слов’янськ, Курахове, Іловайськ. Зараз Іван Ребар демобілізований, але, як волонтер, активно допомагає побратимам, котрі захищають Україну.

4142434445

За інформацією, підготовленою УКМЦ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар