Небайдужі кіровоградці врятували жінку від пограбування

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Зловмисник завдав жінці тілесних ушкоджень та намагався відібрати сумку. Завдяки небайдужості місцевих жителів та оперативним діям працівників міліції нападника вдалося затримати на місці пригоди. Раніше судимому чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

З повідомленням про розбійний напад до Кіровоградського міськвідділу звернулася 43-річна потерпіла.

За попередньою інформацією, ввечері жінка поверталася з роботи додому та помітила, що її переслідує незнайомець. Наблизившись до своєї жертви, нападник однією рукою спробував вирвати сумку у кіровоградки, а іншою, в якій тримав предмет схожий на молоток, завдав їй удару по плечу.

1 (1)

Потерпіла почала кликати на допомогу й сусіди, що були неподалік, відтягнули зловмисника до приїзду правоохоронців. На місці події працівники патрульної служби міськвідділу затримали 31-річного підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик.

Як з’ясувалося, зловмисник раніше вже неодноразово потрапляв у поле зору працівників міліції за скоєння аналогічних тяжких злочинів. Загалом чоловік провів за гратами близько 9 років життя.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар