Кандидати на кіровоградського міського голову розповіли про порушення під час громадського опитування

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Під час виборів у Кіровограді проводиться опитування стосовно перейменування міста, на нелегітимності якого неодноразово наголошували  представники всіх політичних сил, які брали участь в інформаційному марафоні у Кіровоградському прес-клубі. А деякі навіть особисто вирішили перевірити його серйозність.

Зокрема, кандидат на посаді міського голови Віта Атаманчук повідомила, що в одному з наметів отримала два бюлетені.

Інший кандидат – Андрій Максюта – повідомив, що опитування щодо перейменування міста проводилось прямо на території виборчої дільниці (у кіровоградській школі №30), що заборонено виборчим законодавством. Про це сказав й інший кандидат – Андрій Табалов, розповідаючи про ситуацію на виборчій дільниці по вул Тимірязева, 85.

За словами Максюти, на його зауваження про порушення приїхала служба безпеки “Гідросили” і повідомила кандидату: “Вони тут працювали і працювати будуть” (цитата Андрія Максюти). Також кандидат зазначив, що йому видали кілька листів-запитальників і навіть дозволили винести їх із дільниці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар