Кіровоградців атакують смс-агітаціями (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із 9 ранку 25 жовтня кіровоградці масово стали отримувати смс-розсилки з агітацією та закликом до чоловіків призивного віку. В штабі партії незаконну агітацію називають провокацією. У військкоматі про такі смс-повідомлення не знають.

Повыдомляэ прес-служба Громадянської мережі ОПОРА

«Досвід переможе! Голосуй за команду Порошенка-Райковича!» з номеру +80931264041 – смс-повідомлення такого змісту отримали кіровоградці зранку у день виборів. Наступне смс-повідомлення було такого змісту: «Увага всім чоловікам призивного віку ! Не забудьте звернутись до представника військомату на виборчій дільниці для звірки паспортних даних!» з номеру +3080731387016

foto_25.10.2015_Kirov_sms1

«Це провокація і ми відразу звернемося в СБУ» -прокоментував ОПОРІ керівник обласного штабу Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Костянтин Яриніч прокоментував ОПОРІ.

У військоматі про смс-повідомлення не знають і кажуть, що такі дії не у їхній компетенції.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат повідомляє, що немає ніякого відношення до провокаційних смс-повідомлень, які  приходять на мобільні номери населення, щодо звернень до представника військового комісаріату на виборчих дільницях Кіровограда та області.

Військовими комісарами Кіровоградщини не віддавалося жодного розпорядження з цього приводу. В Україні на даний момент не проводиться мобілізація, представники військових комісаріатів відсутні на виборчих дільницях .

Кіровоградський обласний військовий комісаріат закликає населення не вдаватися в паніку, та спокійно взяти участь у виборчому процесі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар