Новий прем’єр Канади готовий розглянути виключення Росії зі SWIFT

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Liberal leader Justin Trudeau walks on the tarmac after arriving in Saint John, New Brunswick, October 17, 2015. Canadians will go to the polls in a federal election on October 19. REUTERS/Chris Wattie

Під час виборів до місцевого Канади Конгрес українців Канади розіслав усім кандидатам у депутати анкету, попросивши їх публічно заявити про свою позицію з питань, що мають відношення до України. Також перед виборами Конгрес українців Канади зустрівся з усіма лідерами партій, в тому числі і з новим прем’єром Джастіном Трюдо.

Пише Медіапортал української діаспори.

Про деталі розмови “Голосу Америки“ розповів Орест Закидальський з Конгресу українців Канади.

Джастін Трюдо

“Одна зі справ, яку ми піднімали з паном Трюдо, це можливе виключення Росії з системи SWIFT. Пан Трюдо казав, що Ліберальна партія готова це питання розглянути з міжнародними партнерами Канади”, – сказав Закидальський.

Друге питання – це навчання  українських військових канадськими інструкторами. Пан Трюдо і Ліберальна партія з самого початку  їх підтримували, коли вони були вперше запроваджені, і будуть підтримувати надалі.

Закидальський стверджує, що українці в Канаді зможуть швидко і легко налагодити настільки ж плідні відносини з новим урядом, які у них були з урядом попереднім.

Нагадаємо, серед переможців парламентських виборів у Канаді є і представники місцевої української громади.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар