Кіровоградські рятувальники взялися за ремонт автопарку (ВІДЕО)

У Кіровоградському управлінні ДСНС триває  робота по відновленню боєздатності автопарку спеціальної техніки, яка відслужила термін експлуатації та не відповідає технічним вимогам для подальшого виконання дій за призначенням. Для цього керівництвом управління було прийнято рішення щомісяця здійснювати капітальний ремонт одного  автомобіля на базі ремонтно-допоміжної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення. Про це Першій електронній повідомляють у прес-службі управління ДСНС у Кіровоградській області.

Так, наприкінці серпня ключі від відремонтованої автоцистерни начальнику Компаніївського районного сектору підполковнику  Ярославу Гайдукову вручив особисто начальник управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк. Варто додати, що перед врученням Віталій Григорович ретельно оглянув відремонтований автомобіль та пересвідчився в надійності виконаних робіт. Адже заміна частин автоцистерни здійснювалася із раніше списаних автомобілів.

Вже наступного дня майстри ремонтно-допоміжної частини взялись за відновлення автоцистерни 4-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Кіровограда. Впродовж вересня в пожежному автомобілі відремонтували цистерну, відсіки для пожежно-технічного обладнання, пожежний насос, електрообладнання, замінили один з енергоакумуляторів та ще ряд важливих вузлів, що вийшли з ладу, а також оновили кабіну водійського та бійцівського відсіку.   

За традицією, ключі від відремонтованого автомобіля перший заступник начальника Управління ДСНС в області Олексій Родіонов  вручив начальнику Кіровоградського міськрайвідділу Василю Штогріну з побажаннями успіхів у службовій діяльності.

Варто зазначити, що суттєвий внесок у справу відновлення технічного ресурсу обласної Служби порятунку зробила Кіровоградська районна державна адміністрація. Тож святкову подію відвідала голова Кіровоградської РДА Алла Поліщук.

І поки фахівцями проводиться детальний  технічний огляд наступного автомобіля та визначається обсяг робіт, відремонтована автоцистерна 4-ї державної пожежно-рятувальної частинить невдовзі буде залучена до виконання завдань за призначенням, а отже допоможе врятувати ще не одне людське життя та зберегти громадське й особисте майно кіровоградців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар