На Кіровоградщині триває Місячник профорієнтації молоді «Моя професія – мій успіх»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У рамках Місячника профорієнтації молоді «Моя професія – мій успіх» фахівцями Добровеличківського районного центру зайнятості проведено презентацію навчального закладу для учнів міської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1. Захід відвідали 49 учнів 10 – 11-х класів даної загальноосвітньої школи.

Під час заходу майбутнім абітурієнтам надали вичерпну інформацію про Уманський національний університет садівництва. Школярів поінформували про факультети, напрямки й спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у даному вищому навчальному закладі, акцентуючи їхню увагу на тому, що університет співпрацює з вузами східної й західної Європи, Сполучених Штатів Америки й країн Азії, а також є членом Всесвітньої асоціації університетів Magna Charta і Міжнародної асоціації наукового садівництва.

«Окремим аспектом змісту даного заходу стало висвітлення питання щодо студентського життя, яке включає в себе не лише навчальний процес, а й можливість реалізації творчого потенціалу, участь у громадській роботі тощо. – говорить О. Гинькут, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Добровеличківського районного центру зайнятості. – Зокрема, було наголошено про функціонування студентської ради».

Крім цього, у рамках презентації усі охочі мали змогу отримати індивідуальні консультації щодо вибору сфери професійної діяльності з урахуванням інтересів, здібностей та вподобань, а також пройти профдіагностичне тестування з метою визначення власної професійної спрямованості.

За даними Кіровоградського обласного центру зайнятості
(відділ організаційної та інформаційної роботи)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар