Вулицями Кіровограда бродили реальні пацани (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 18 жовтня, у Кіровограді відбувся гоп-флешмоб. Туфлі, спортивні штани, «чоткі» кепки і обличчя з ліхтарями під очима – натовп людей з такими прикметами зібрався у центральному сквері і «урочистою» ходою, під акомпанемент шансону, рушив до театру ім. Кропивницького.

Організаторами заходами є студія експрес друку «Ямайка» і активісти КОМГО «Пробудження». Участь у параді узяли близько 30 кіровоградців, приблизно стільки ж пересічних глядачів його супроводжували.

«Ми просто хочемо показати нашій молоді, як негарно і неестетично виглядає ця субкультура. І, звісно ж, підняти настрій кіровоградцям», – говорить один з організаторів акції Євген Зайцев.

У сквері «гопники» слухали музику зі старенького програвача, до якого скотчем був примотаний телефон, співали під гітару «правильні» пісні, імітували неприйнятну в суспільстві поведінку.

«Уявіть як це символічно, – коментує представник КОМГО «Пробудження» Сергій Костенко, – сьогодні приїздить Олег Ляшко, а у нас тут парад гопників!»

Для випадкових перехожих цей флешмоб став справжнім шоу:  люди зупинялись, фотографували і з задоволенням долучались до параду.

Місцева жителька, Інна Михайленко, зазначає, що неможливо пройти повз такий нетиповий захід і не зупинитися:«учасники так вжились у образ «хлопців і дівчат з району», що до них лячно підходити».

Втім, від перехожих «гопники»не вимагали грошей і не «віджимали» мобільні телефони: їм абсолютно вистачало уваги і усвідомлення того, що наше місцеве населення розуміє, наскільки відразливою і застарілою є ця субкультура.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар