Кіровоградців учитимуть бути громадськими діячами (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді відбудеться комплекс тренінгів для перспективної молоді та майбутніх менеджерів – Школа громадського діяча, 24-25 жовтня.

Організатор – кіровоградський осередок ВМГО “Фундація Регіональних ініціатив”.

Заняття будуть проводити київські ФРІшники, в тому числі і голова організації Руслана Коренчук. Навчання базується на практичних порадах тренерів та власному досвіді у третьому секторі.

Програма навчання включає тренінги з тем:

– вступ до громадських організацій;

– проектний менеджмент;

– співпраця з міліцією;

– правозахист;

– ораторське мистецтво;

– міжнародні можливості;

– кар’єра молодого спеціаліста;

– огляд ринку інтернет-медіа.

У перервах – кава-брейки та ігри на знайомство.

Yd_qIk7K45U

Умови участі: відбір учасників буде відбуватися на конкурсній основі. Кількість місць обмежена. Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету

Офіційна сторінка заходу

Організаційний внесок учасника – 10 гривень.

Місце проведення: КДПУ ім. Винниченка, 5-поверховий корпус, 204 каб.

Час проведення: 24-25 травня, 10:00-17:00.

Довідка: Всеукраїнська молодіжна громадська організації “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ) – потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар