Свій 104-й день народження ФК «Зірка» провів у підготовці до матчу з «Авангардом» (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Напередодні протистояння з краматорським «Авангардом», у день свого народження, «Зірка» провела традиційне відкрите тренування. Учора, 16 жовтня кіровоградський футбольний клуб святкував свій 104-й день народження. Тому найкращим подарунком для вболівальників буде перемога над краматорцями.

Разом з футболістами займався й головний тренер кіровоградців Сергій Лавриненко. Він брав участь у бігових вправах, вправах із м’ячем, а його команда навіть перемогла у двосторонці з рахунком 3:2. Тренер відзначив, що у двох наступних домашніх поєдинках слід набирати максимум очок і закріплюватись на першому місці турнірної таблиці. Також він поділився своїми враженнями від наступного суперника «Зірки»:

“Хороша команда, яка в останніх трьох матчах здобула перемоги, не пропустивши при цьому жодного м’яча. Нас очікує дуже важкий матч”, — зазначив він.

До чергового матчу Першої ліги наші футболісти готуються в гарному настрої, адже здобули перемоги в обох попередніх матчах. Зараз уся команда перебуває в хороших фізичних й ігрових кондиціях. Хоча досі під питанням лишається участь у найближчому матчі футболістів Максима Ковальова та Олександра Деребчинського.

Нагадаємо, матч між кіровоградською «Зіркою» та краматорським «Авангардом» відбудеться сьогодні, 17 жовтня. Початок гри на нашому стадіоні о 15:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар