Кошти на відновлення постраждалого від вибуху будинку в Маловисківському районі шукатимуть у бюджетах

Перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Серпокрилов на апаратній нараді в облдержадміністрації поінформував про заходи, які вживаються щодо ліквідації наслідків вибуху газового балону в багатоквартирному будинку в селі Плетений Ташлик Маловисківського району, який стався у п’ятницю 6 вересня.

Як уже повідомляла «Перша електронна», від вибуху постраждали троє мешканців, двоє з них нині у важкому стані перебувають у центральній районній лікарні.

Віктор Серпокрилов повідомив, що відбулося засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій Маловисківського району, на якому прийнято рішення про проведення обстеження приміщення. Інститутом «Агропроект» ведеться розробка документації на відновлення будинку. Перший заступник голови ОДА висловив впевненість в тому, що до вирішення питання стосовно виділення коштів на усунення аварійності будинку і проведення ремонтних робіт у постраждалих від вибуху квартирах підключаться сільська і районна ради, райдержадміністрація, а, при потребі, і облдержадміністрація.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар