Куди піти на вихідні у Кіровограді 17-18 жовтня

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти на вихідні 17-18 жовтня.

Кіровоградський обласний театр ляльок 

17 жовтня, 12:00

“Вовк і семеро козенят”. Музична казка з танцями і співами, розіграна у жанрі балагану.

Дружно живуть у лісі мудра Сова, голосистий Півень, товстун-Хом’як і красуня-Коза з пустунами-козенятами. Цілими днями безтурботно бавиться малеча під лагідним сонечком. Та одного разу, на лісовій галявині з’являється голодний Вовк.
Отримавши від Сови інформацію про лісових мешканців, сіроманець задумав поласувати козячою родиною, але не так просто виманити з хати розумних козенят, які, залишившись самі вдома, слухняно виконують мамині настанови.

Початок вистави о 12.00

Кіровоградський онкологічний диспансер

17 жовтня, 9:00

20 жовтня відзначається Всесвітній день боротьби з раком молочної залози. Рак молочної залози є найпоширенішою злоякісною пухлиною у жінок. І від того, наскільки жінки будуть рано помічати цю хворобу та наскільки своєчасно отримувати адекватне лікування часто залежить, чи буде жити жінка, чи ні.

У суботу, 17 жовтня мамологи Кіровоградського онкологічного диспансеру проводять День відкритих дверей, щоб в черговий раз розповісти про те, як вчасно помітити хворобу та що треба робити, якщо є підозра на рак молочної залози. На день відкритих дверей запрошуються всі бажаючі – о 9.00 в актовій залі почнеться лекція, а далі – тренінг по самообстеженню.


Стадіон “Зірка”

17 жовтня, 15:00

Черговий матч кіровоградська “Зірка” проведе вдома 17 жовтня 2015 року у чемпіонаті України з командою “Авангард” (Краматорськ). Початок матчу о 15:00.

football_banners_240x341px

Аматорська осіння гонка “Лабіринт”

18 жовтня, 10:30

Бажаєш випробувати себе?! Бажаєш довести собі та оточуючим, що ти вправний байкер?!

18 жовтня 2015 року у Кіровограді в районі Солдатських ставків (за резервною злітною смугою аеродрому) відбудуться велоперегони, які проводить Кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми». Прийняти участь у змаганнях запрошуються усі бажаючі, які досягли 16 річного віку, та мають велосипед.

Початок заходу о 10:30.

Траса змагань проляга повз цікаві місця, на берегах Солдатських ставків та має складний рельєф! Балки, лісові стежки з піщаним покривом, перепони з каміння та круті схили додають не аби якого драйву, адреналіну, та незабутніх вражень від перегонів!

Програма змагань

10:00 – 10:30 Реєстрація учасників

10:35 – 10:45 Відкриття змагань

11:00 – Старт заїздів

13:00 – 13:15 Церемонія нагородження та закриття змагань.

13:15 – 14:15 Дозвільна програма.

Категорії учасників:

1. Юніори від 14 до 18 років;

2. Чоловіки від 18 до 40 років;

3. Жінки й дівчата;

4. Ветерани за 40 років.

Стартовий внесок 10 грн.

Глядачі мають можливість дістатися до місця проведення перегонів на громадському транспорті. Маршрутні автобуси № 1ц, 3, 6, 15, 55, також є можливість під’їхати на автомобілі (їдучи по вулиці Московській, звернути праворуч у Виноградний провулок на першому світлофорі біля магазину «Лісовий», звідти звернути ліворуч у Козацький провулок, і по Козацькій вулиці дістатися до ставків біля в`їзду до дачного кооперативу «Комунальник»).

При собі мати:

– копію документу, що посвідчує особу заявника;

– велосипед у справному стані, фотоапарат (окремо чи у телефоні)

– шолом (можливий обмін з-поміж учасників );

– заряджений мобільний телефон для екстреного зв’язку з організаторами.

Рекомендується при проходженні траси використовувати велоокуляри та мати при собі ремкомплект.

Час проведення та схема траси гонки можуть коригуватись організаторами, в залежності від погодних умов та інших обставин.

Безкоштовний майстер-клас «Квілінг – мистецтво краси»

18 жовтня, 12:00

У неділю, 18 жовтня 2015 року о 12.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться майстер-клас «Квілінг – мистецтво краси» у рамках проекту «Спільні дії – єдина громада», що його реалізує громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні.

До уваги учасників буде представлено популярне на сьогоднішній день мистецтво квілінг. Квілінг – це техніка виготовлення плоских або об’ємних композицій зі скручених в спіральки, довгих і вузьких, смужок паперу. З таких паперових спіралей створюють квіти та візерунки, які потім використовують зазвичай для прикраси листівок, альбомів, подарункових упаковок, рамок для фотографій тощо.

Майстриня Наталія Борзенко докладно розповість про даний вид мистецтва, та допоможе учасникам майстер-класу створити оригінальні поробки власними руками. Майстер-клас буде проведено для родин внутрішньо переміщених осіб та родин мешканців міста. Усі матеріали для роботи та участь у майстер-класі є безкоштовною. До участі у майстер-класі запрошуємо мешканців нашого міста.

Попередній запис на майстер-клас за телефонами 0954712767 Тетяна; 0669457664 Христина.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар