Кіровоградці опановуватимуть мистецтво квілінгу (анонс)

У неділю, 18 жовтня, о 12.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва, в рамках проекту «Спільні дії – єдина громада», відбудеться майстер-клас «Квілінг – мистецтво краси». (проект «Спільні дії – єдина громада» реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», який адмініструє громадська організація «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського союзу в Україні).

До уваги учасників буде представлено популярне на сьогоднішній день мистецтво квілінг. Квілінг – це техніка виготовлення плоских або об’ємних композицій зі скручених в спіральки, довгих і вузьких, смужок паперу. З таких паперових спіралей створюють квіти та візерунки, які потім використовують зазвичай для прикраси листівок, альбомів, подарункових упаковок, рамок для фотографій тощо. Майстриня Наталія Борзенко докладно розповість про даний вид мистецтва, та допоможе учасникам майстер-класу створити оригінальні поробки власними руками.

Майстер-клас буде проведено для родин внутрішньо переміщених осіб та родин мешканців міста.  

Усі матеріали для роботи та участь у майстер-класі є безкоштовною. До участі у майстер-класі запрошуємо мешканців нашого міста. Попередній запис на майстер-клас за телефонами (095) 471-27-67 Тетяна; (066) 945-76-64 Христина.

«Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар