Кіровоградські волонтери висунули свою кандидатуру на посаду голови Центру допомоги учасникам АТО  

????????????????????????????????????

Кіровоградські волонтери не задоволені рішенням голови Кіровоградської ОДА про призначення на посаду голови Центру допомоги учасникам АТО Вадима Нікітіна. Волонтери не мають нічого проти особи Вадима Нікітіна, але обурюються, що керівника Центру обрали фактично без врахування їхньої думки. Тому вчора, 15 жовтня, кіровоградці організували великий волонтерський збір, щоб  спільно обрати власну кандидатуру на цю посаду.

Читайте більше: Відомий патріот Кіровоградщини очолив центр допомоги учасникам АТО

«Кузьменко говорив про збір волонтерів, які мали запропонувати кандидатуру на посаду голови Центру допомоги учасникам АТО, але туди запросили не всіх. На тій зустрічі були присутні всього 7 волонтерів, – розповідає відомий в Кіровограді активіст Тетяна Бородіна. – Я говорила про це Віті Вікторівні (Атаманчук, заступник голови облдержадміністрації – авт.). Вона сказала, що рішення Кузьменка продиктовано відсутністю злагодженості між волонтерами. Так от, сьогодні ми показали, що кіровоградські волонтери згуртовані».

Волонтер «Армії SOS» Оксана Червоная також розповіла, що волонтери висували свою кандидатуру – Володимира Муравйова, але очільник області її не підтримав.

Після обговорення ситуації, що склалася, волонтери вирішили обрати альтернативну кандидатуру на посаду голови Центру для учасників АТО. 18 з 30 присутніх волонтерів проголосували за Олену Щербину з «Громадської варти». Кандидатуру Володимира Муравйова підтримали 9 волонтерів. 2 – утрималися від голосування.

Волонтери засвідчили вибір своєї кандидатури  підписами – підписали меморандум “Про обрання керівника Центру допомоги учасникам АТО”. Про все, що відбулося і відбувається у Кіровограді навколо відкриття Центру, волонтери планують доповісти в Міністерство соціальної політики. Саме це міністерство контролює дане питання і безпосередньо відповідає за відкриття, роботу та призначення керівника Центру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар