Кіровоградських кандидатів закликають прозвітувати перед першим мером міста (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

19 жовтня 2015 року о 13.00,  біля  пам’ятника Олександру Пашутіну в Кіровограді, розпочнеться флешмоб:  «Прозвітуй чесно Пашутіну  про гроші на вибори!»

Відкритість джерел фінансування –  це механізм, який дозволить обирати власне свого представника у Раді, а не представників  олігархів,  які виступають спонсорами виборчої кампанії. Мета кампанії «Стеж за грошима» – сприяти обранню доброчесних представників громад до місцевих органів влади.

Ми разом будемо вимагати від політичних партій та їх кандидатів максимальної прозорості, публічності та підзвітності в рамках передвиборчої кампанії. А також започаткуємо відповідальне ставлення кандидатів та політиків до звітування перед місцевими громадами.

 Мета флешмобу:  привернути увагу громадськості до кампанії «Стеж за грошима» щодо  фінансування партіями та кандидатами виборчої кампанії, закликати  МОПП та  кандидатів на посаду Кіровоградського міського голови  бути  транспарентними у фінансуванні виборчої кампанії та чесними при  формуванні проміжного та остаточного фінансових звітів до ТВК.

До участі в заході запрошуються: представники місцевих організацій політичних партій, кандидати на посаду міського голови, ЗМІ та активні громадяни обласного центру.

Контактна особа: Анатолій Стоян,  регіональний координатор всеукраїнської кампанії «Стеж за грошима» , тел. 095 166 39 29  або 067 792 98 42,

e-mail: anatoliy.stoyan@gmail.com

Поширити:

Залишити коментар:

коментар