РНБО: Минула доба у зоні АТО минула спокійно (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минула доба у зоні проведення антитерористичної операції пройшла спокійно, що дало можливість продовжити обладнання позицій, готувати техніку та озброєння для відведення від лінії розмежування згідно Мінських домовленостей. Таку інформацію оприлюднив сьогодні вранці речник  штабу Антитерористичної операції капітан 1 рангу Леонід Матюхін.

Гуманітарна місія «Чорний тюльпан» продовжує пошук загиблих у зоні АТО. Учасники операції Евакуація-200 за сприяння підрозділів Цивільного військового співробітництва (ЦВС) змогли провести пошукові роботи на території ДАП. В результаті було знайдено останки трьох наших військовослужбовців. Їх відправили на експертизу ДНК для впізнання.

Зростає невдоволення людей на окупованій території через проблеми із централізованим забезпеченням населення водою. Так, у Луганську мають місце проблеми з водопостачанням мешканців обласного центру. З метою «покращення» ситуації комунальними службами припиняється водопостачання населених пунктів-сателітів, за рахунок чого вдається забезпечити обласний центр.

Аналогічні проблеми присутні у Перевальському районі так званої ЛНР, де дуже напружена ситуація із водопостачанням. Немає води в селищі міського типу Байрачки та села Софіївка. Часткова подача води в Перевальську, Артемівську, Зоринську, Ящиковому та інших населених пунктах.

У разі невідновлення подачі води в населенні пункти при пониженні температури повітря нижче нульової відмітки є загроза перемерзання водопровідних і каналізаційних мереж.

Після завершення бойових дій в Дебальцево у березні 2015 року, не зважаючи на неодноразові запевнення самопроголошеної влади, жилі будинки в місті не відновлені, вікна не вставлені, населення, яке виїхало з міста на територію України та РФ не квапиться повертатися до рідних домівок, а навпаки, не очікуючи комунального колапсу продовжує залишати місто. Люди висловлюють невдоволення, звинувачуючи владу ДНР у розкраданні коштів, які нібито були виділені Росією на відновлення міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар