У Кіровограді вперше відзначили День захисника України (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 14 жовтня, Кіровоград вперше відзначає День захисника України.

З нагоди свята на центральній площі міста зібрались представники силових структур, перші особи області та звичайні кіровоградці.

У День захисника України спочатку згадали Героїв Небесної сотні, поклали квіти до постаменту на площі. Згадали тих, хто першими вийшов на Майдан столиці, відстоюючи права українців на світле майбутнє.

Урочистою ходою на чолі з військовим оркестром кіровоградці рушили Великою перспективною до Фортечних валів, поклали квіти під світлинами Алеї Героїв та помолились за Україну.

14 жовтня – це нове свято української історії. Це день мужності, відваги, готовності стати на захист своєї держави. Офіційна реєстрація власного чоловічого дня на заміну радянському 23 лютого – слово України проти жорстоко агресора.

День захисника України це свято тих, хто повернувся з війни; тих, хто поліг у боях; тих, хто тримає оборону зараз – другий холод поспіль. Це день всіх чоловіків, які оберігають свої родини у Кіровограді, Києві, Дрогобичі, у кожному місті країни. Це свято справжніх чоловіків, мужніх українців.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар